Indstilling : Greve CSR-pris

Derfor uddeler vi Greve CSR-pris

CSR står for Corporate Social Responsibility og oversættes ofte til virksomhedernes sociale ansvar. Grundlæggende handler CSR om, at virksomheder handler samfundsmæssigt ansvarligt, fx ved at tage hensyn til menneskerettigheder, sociale vilkår, arbejdsforhold med mere. Greve CSR-pris er indstiftet i 2019 og gives af Greve Kommune i samarbejde med GreveSolrødErhverv, til en virksomhed, der har vist, hvordan man kan gøre en særlig indsats for udsatte grupper, og vise potentialet ved at ansætte ledige, der har brug for en ekstra hånd, eller har været uden for arbejdsmarkedet længe. Virksomhederne tager fx et socialt ansvar ved at sikre god trivsel blandt medarbejderne, forebygge stress og nedslidning eller ved at ansætte mennesker med andre udfordringer end ledighed.

Om Greve Business Awards

Greve CSR-pris : uddeles af GreveSolrødErhverv

Indstil virksomhed til Greve CSR-pris

Indstil din favorit til Greve CSR-pris senest den 28. august.
Alle indstillinger er anonyme og offentliggøres ikke.

Forebygger, at medarbejdere ender i langvarig ledighed, fx på grund af sygefraværFastholder medarbejdere, som har svært ved at klare et arbejde på ordinære vilkårRekrutterer medarbejdere, som behøver støtte i større eller mindre gradArbejder med FN’s verdensmål 8* og 17*Støtter integration på arbejdsmarkedet for dem med fysiske eller psykiske udfordringer

Greve CSR-pris
Vejledning: Du skal kunne sætte hak i alle felter nederst i formularen og din indstilling skal begrundes for at komme i betragtning. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til indstilling- og/eller prisoverrækkelsen i november.
Kontaktinformation

Korskildelund 6  

36 91 50 00

info@grevebusinessawards.dk

Greve Business Awards

Udfyld blanketten, begrund din indstilling og klik: Indsend

Dommerpanel

Mød dommerne

Greve Business Awards 2020

26. november

Greve Business Awards. Køb din billet i dag!