Indstilling : Greve Iværksætterpris

Derfor uddeler vi Greve Iværksætterpris

Greve Iværksætterpris er indstiftet i 2019 og gives af Greve Kommune i samarbejde med RTM A/S, til en iværksætter, der har gjort noget helt enestående eller særligt for, at virksomheden har opnået vækst og et positivt omdømme i erhvervslivet. Prisen gives til en virksomhed i Greve Kommune, der i en særlig grad tilbyder løsning på et specifikt problem, nyt produkt eller ny service, og som bidrager til en positiv branding af Greve. Virksomheden er samtidig rollemodel for andre, der overvejer at starte egen virksomhed. Med Greve Iværksætterpris giver vi nye virksomheder og iværksættere den offentlige anerkendelse, som de fortjener.

Indstil virksomhed til Greve Iværksætterpris

Indstil din favorit til Greve Iværksætterpris, som uddeles næste gang i 2022. Alle indstillinger er anonyme og offentliggøres ikke.

  Har et unikt idegrundlagTilbyder en løsning på et specifikt problem, nyt produkt eller ny serviceDriver virksomhed på en nytænkende eller anderledes mådeRollemodel for andre, der overvejer at starte egen virksomhedHar opnået flotte resultater inden for vækst, omsætning, indtjening og antal ansatte, produktudvikling – og har potentiale for fortsat udvikling og vækst

  Greve Iværksætterpris
  Vejledning: Du skal kunne sætte hak i alle felter nederst i formularen og din indstilling skal begrundes for at komme i betragtning. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til indstilling.
  Kontaktinformation
  +45 21 63 59 03 
  ec@greve.dk
  Greve Business Awards