Indstilling: Greve Iværksætterpris

Derfor uddeler vi Greve Iværksætterpris

Greve Iværksætterpris er indstiftet i 2019 og gives af en iværksætter, der har gjort noget helt enestående eller særligt for, at virksomheden har opnået vækst og et positivt omdømme i erhvervslivet.

Prisen gives til en virksomhed i Greve Kommune, der i en særlig grad tilbyder løsning på et specifikt problem, nyt produkt eller ny service, og som bidrager til en positiv branding af Greve.

Virksomheden er samtidig rollemodel for andre, der overvejer at starte egen virksomhed. Med Greve Iværksætterpris giver vi nye virksomheder og iværksættere den offentlige anerkendelse, som de fortjener.

Indstil virksomhed til Greve Iværksætterpris

Indstil din favorit til Greve Iværksætterpris, som uddeles næste gang i 2022. Alle indstillinger er anonyme og offentliggøres ikke.

  Har et unikt idegrundlagTilbyder en løsning på et specifikt problem, nyt produkt eller ny serviceDriver virksomhed på en nytænkende eller anderledes mådeRollemodel for andre, der overvejer at starte egen virksomhedHar opnået flotte resultater inden for vækst, omsætning, indtjening og antal ansatte, produktudvikling – og har potentiale for fortsat udvikling og vækst

  Greve Iværksætterpris

  Hvem kan indstilles?: Der kan være flere gode grunde til at indstille din egen eller en anden virksomhed.

  Du kan vælge én eller flere på listen til venstre, når du indstiller virksomheden.

  Uddyb gerne, eller skriv en anden årsag end de nævnte i kommentarfeltet.

  Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til indstilling- og/eller prisoverrækkelsen i september.

  Kontaktinformation
  +45 21 63 59 03
  ec@greve.dk
  Greve Business Awards