Indstilling : Greve Uddannelsespris

Derfor uddeler vi Greve Udannelsespris

Greve Uddannelsespris er indstiftet i 2019 og gives af Greve Kommune i samarbejde med LEMAN, til en virksomhed i Greve Kommune, der har udmærket sig på uddannelsesområdet og gjort en særlig forbilledlig indsats. Det overordnede formål med prisen er at sætte fokus på de virksomheder, der udmærker sig inden for uddannelse og læring i Greve Kommune – og ikke mindst påskønne et af de mange spændende og inspirerende undervisnings- og udviklingsprojekter, som er eller bliver gennemført. Den værdige virksomhed har fokus på kompetenceløft og er dygtige til at åbne dørene for andre. Parallelt hermed tager de gerne imod lærlinge, minilærlinge og er åbne for praktikpladser. De har desuden et tæt samarbejde med kommunens uddannelsesinstitutioner.

Om Greve Business Awards

Greve Uddannelsespris : uddeles af LEMAN

Mød dommerpanelet

Indstil virksomhed til Greve Uddannelsespris

Indstil din favorit til Greve Uddannelsespris senest den 28. august.
Alle indstillinger er anonyme og offentliggøres ikke.

Har ledelsesfokus på udvikling af medarbejderkompetencerEr udviklingsorienteret med fokus på uddannelseHar søsat konkrete uddannelsesinitiativerKan dokumentere resultater af uddannelsesindsatsEn god arbejdsplads med samfundsansvarMedvirker til den positive branding af Greve Kommune

Greve Uddannelsespris
Vejledning: Du skal kunne sætte hak i alle felter nederst i formularen og din indstilling skal begrundes for at komme i betragtning. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til indstilling.
Kontaktinformation

Korskildelund 6  

36 91 50  00

info@grevebusinessawards.dk

Greve Business Awards 

Der er lukket for indstilling.

Dommerpanel

Mød dommerne

Greve Business Awards 2020

26. november

Greve Business Awards.