Indstilling : Greve Uddannelsespris

Derfor uddeler vi Greve Uddannelsespris

Greve Uddannelsespris er indstiftet i 2019 og gives af Greve Kommune i samarbejde med LEMAN til en virksomhed i Greve Kommune, der har udmærket sig på uddannelsesområdet og gjort en særlig forbilledlig indsats.

Det overordnede formål med prisen er at sætte fokus på de virksomheder, der udmærker sig inden for uddannelse og læring i Greve Kommune – og ikke mindst påskønne et af de mange spændende og inspirerende undervisnings- og udviklingsprojekter, som er eller bliver gennemført.

Den værdige virksomhed har fokus på kompetenceløft og er dygtige til at åbne dørene for andre. Parallelt hermed tager de gerne imod lærlinge, minilærlinge og er åbne for praktikpladser.

(Indstil virksomhed forneden)

Om Greve Business Awards

Indstil virksomhed til Greve Uddannelsespris

Indstil din favorit til Greve Uddannelsespris, som uddeles næste gang i 2022. Alle indstillinger er anonyme og offentliggøres ikke.

  Løser specifikke klima- miljø-, natur-, eller energiudfordringerØger bevidstheden og hensynet til klima- miljø-, natur- eller energiudfordringerInddrager flere forskellige interessenter, borgergrupper eller skaber netværkGør noget særligt for at fremme en sund miljøtilstand i Greve KommuneHar ydet en særlig indsats inden for miljø- og bæredygtighedsområde i Greve KommuneEffekt af indsats ift. en miljømæssig problemstilling er målbar på kort eller lang sigt

  Greve Uddannelsespris

  Hvem kan indstilles?: Der kan være flere gode grunde til at indstille din egen eller en anden virksomhed.

  Du kan vælge én eller flere på listen til venstre, når du indstiller virksomheden.

  Uddyb gerne, eller skriv en anden årsag end de nævnte i kommentarfeltet

  Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til indstilling- og/eller prisoverrækkelsen i september.

  Kontaktinformation
  +45 21 63 59 03
  ec@greve.dk
  Greve Business Awards