Seneste vindere

Greve Busienss Awards

Seneste vindere

Her kan du læse om de virksomheder, der løb med priserne ved Greve Business Awards i 2019. 

BILKA vinder Greve Erhvervspris

Motviation:  Prisen gives, fordi Bilka WAVES har udvist en forbilledlig grad af social ansvarlighed under coronakrisen og dermed bidraget til den positive branding af Greve Kommune. Derudover anerkendes Bilka Hundige for visioner og iderigdom, vækst og lokalt engagement.

NaviTools vinder Greve Iværksætterpris

Motivation: Ungdomssejler, 14-årige Jeppe Krat anerkendes med iværksætterprisen for etableringen af NaviTools og udviklingen af et unikt 3D-printet undervisningsmateriale til sejlere, der fokuserer på navigationsundervisning og som allerede i stiftelsesåret, har høstet anerkendelse og efterspørgsel

TeenageMentor vinder Greve Uddannelsespris

Motivation: Prisen gives for TeenageMentors motiverede arbejde med udvikling af unges selvværd og indehaver Amy Doherty Jönssons passion for at arbejde med problematikker som skoletræthed, performance, dårligt selvværd og eksamensangst.

McDonald’s Greve vinder Greve CSR-pris 

Motivation: Prisen gives for McDonald’s Greves mangeårige indsats for kommunens unge m.h.t. praktik- og sprogaftaler samt udredningsforløb. Virksomheden anerkendes parallelt hermed for sit vedvarende fokus på at udvise socialt ansvar og tilbud om mentorordninger, der giver unge en god start på et succesfuldt uddannelses- og arbejdsliv. 

BioInsect vinder Greve Miljøpris

Motivation: Prisen gives, fordi BioInsect tager ansvar med en bæredygtig produktion og arbejder motiveret for at leve op til FN’s udviklingsmål ved at satse på en af fremtidens væsentlige proteinkilder. Derudover anerkendes BioInsect for deres visionære indsats, som bidrager til en bredere forståelse af miljø som begreb, og for også på den måde at gå foran i arbejdet med miljø.