Priser og indstilling

Se årets priser

Fem priser hædrer erhvervslivet

Her får du et overblik over dem fem priser, som uddeles ved Greve Business Awards i 2022. Du kan allerede nu indstille virksomheder, som du mener har gjort sig fortjent til en af priserne.

Greve Erhvervspris

Greve Erhvervspris er hovedprisen og uddeles til en virksomhed, der fortjener hæder i lokalområdet, fordi den direkte eller indirekte har bidraget konstruktivt til lokalsamfundet – og som andre lokalevirksomheder kan lade sig inspirere af.

Indstil virksomhed

Greve Iværksætterpris 

Greve Iværksætterpris uddeles til en iværksætter, der har gjort noget helt enestående eller særligt for, at virksomheden har opnået vækst og et positivt omdømme i erhvervslivet.

Indstil virksomhed

Greve Miljøpris

Greve Miljøpris uddeles til en virksomhed, som gør Greve til et attraktivt sted at drive virksomhed og bo for børn, unge og voksne.

Indstil virksomhed

Greve Uddannelsespris

Greve Uddannelsespris gives til en virksomhed, der har udmærket sig på uddannelsesområdet og gjort en særlig forbilledlig indsats.

Indstil virksomhed

Greve CSR-pris

Greve CSR-pris uddeles til en virksomhed, der har vist, hvordan man kan gøre en særlig indsats for udsatte grupper og vise potentialet ved at ansætte ledige der har brug for en ekstra hånd eller har været uden for arbejdsmarkedet længe.

Indstil virksomhed