Sponsorer

Mød vores sponsorer

Årets priser
uddeles i samarbejde med lokale sponsorer

Greve Erhvervspris

Greve Kommune

Greve Iværksætterpris

RTM

Greve Miljøpris

WINadvokater

Tak til vores sponsorer! LEMAN, WINadvokater, RTM, WAVES
og GreveSolrødErhverv 

Greve Uddannelsespris

LEMAN

Greve CSR-pris

Greve Solrød Erhverv

BACK TO BACK

WAVES
TAK TIL VORES SPONSORER

 Pernille Beckmanns tak til årets sponsorer af Greve Business Awards

Det glæder mig meget, at WINadvokater, LEMAN, RTM og WAVES som repræsentanter fra fire af Greves mest markante virksomheder og erhvervsforeningen GreveSolrødErhverv med indstiftelsen af Uddannelses-, Iværksætter-, Miljø– og CSR-prisen, som uddeles sammen med årets hovedpris, Greve Erhvervspris, vil hylde virksomheder i  Greve Kommune, der foruden fokus på overlevelse under og oven på coronasmittens udbredelse, har evnet at vækste og skabe nye arbejdspladser.

Vores virksomheder arbejder innovativt med iværksætteri og uddannelsesindsatser og er på denne måde med til at sætte præg på den positive erhvervsudvikling i vores kommune. Vi må aldrig tage det for givet, at vi her i Greve har virksomheder og ildsjæle, som er medvirkende til, at vi kan gennemføre indsatser også på andre områder, end de, som tilgodeser erhvervslivet – det skal vi huske at værdsætte og anerkende.

Jeg selv, byrådet og Greve Kommune støtter helhjertet uddelingen af de i alt fem priser og er stolte over, at nævnte sponsorer er med til at uddele Greve Business Awards 2020, til Greves bedste virksomheder.


Billedtekst: Pernille Beckmann
, borgmester i Greve Kommune bestyrelsesformand i ErhvervsCentret. På billedet til venstre ses modtageren af Greve Erhvervspris 2019, Leif Rexen fra RTM A/S.